User Rating: 5 / 5

Ocijenite proizvod/uslugu:
5 od 5 - 1 glasa
Hvala na ocjeni.

Vijci Kranjec je moderna tvrtka u vlasništvu obitelji Kranjec. Jedan smo od značajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava.

Povijest poslovanja obitelji Kranjec seže u 1920. godinu kada smo imali jednu od prvih željeznarija u Zagrebu pod nazivom Metallum, koja se tijekom godina razvila u ljevaonicu željeza. Po završetku Drugog svjetskog rata tvrtka je nacionalizirana i proizvodnja na toj lokaciji je u potpunosti prestala.

1980. godine g. Mladen Kranjec odlučuje oživjeti obiteljski posao, te pokreće vlastiti obrt za metalnu galanteriju. S vremenom se obrt profilirao prema vijčanoj robi i postao jedna od prvih manjih radiona za izradu vijaka. Otvaranjem tržišta i sve većim uvozom s Dalekog istoka od strane konkurencije, proizvodnja vijaka u Hrvatskoj u malim količinama postaje neisplativa.

Prateći tokove tržišta odlučujemo se na proširenje obrta na specijaliziranu maloprodaju i veleprodaju vijčane robe. S vremenom se ponuda u trgovini širila, a stručni kadar upotpunjavao i usavršavao.

Danas smo moderna tvrtka za uvoz i prodaju široke palete proizvoda. Ovlašteni smo zastupnici i distributeri tvrtki MKT, APOLO-MEA, SIKLA, KOELNER, MODECO i ROTHOBLAS, te u nautičkom odjelu tvrtki LIROS, SPINLOCK, SPRENGER, TRUDESIGN, MARINETECH, ROBSHIP i CARL TORSBERG. Kroz našu maloprodajnu mrežu distribuiramo i proizvode tvrtki : SARIV, GUNNEBO, RECOIL, LEMAN, ELEKTRODA-ZAGREB, SIKA, DIAGER i RUKO. 

2014. godine ugovaramo generalno predstavništvo za Hrvatsku sa njemačkom tvrtkom WEICON, proizvođačem profesionalnih ljepila, brtvila, maziva i tehničkih sprejeva. Preuzimanjem tog predstavništva, otvaramo novu stranicu svog poslovanja i uz postojeći prodajni program, širimo svoju ponudu, te otvaramo svoja vrata još širem krugu kupaca. Danas smo dobavljači mnogim proizvođačima, građevinarima i obrtnicima, te se naša baza kupaca popela na ogromnih 20.000 kupaca što smatramo da je veliki uspjeh za našu malu državu.

Kako bi osigurali uspješno poslovanje i daljnji razvoj naše tvrtke stvorili smo mrežu partnera u cijeloj Hrvatskoj preko kojih pokrivamo cjelokupno hrvatsko tržište. Pravilnim odnosom prema našim partnerima ostvarili smo uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo, ponajprije na zadovoljstvo kupaca naših proizvoda.

Posjetite web stranicu ...