CLEANECO

 

Cleaneco Industrial d.o.o. je mlada, uspješna i brzorastuća tvrtka iz Zagreba, koja proizvodi i distribuira ekološka sredstva za čišćenje i odmašćivanje primjenjiva u svim vrstama industrija.

Posebnost nas i naših proizvoda vidi se u njihovim karakteristikama:   

  • sredstvo je 100% ekološko, 100% biorazgradivo, bazirano na vodi i neškodljivo za ljude , biljke ili životinje,
  • ne sadrži kemijske tvari, dakle ne sadrži kiseline, lužine, otapala niti bilo kakve agresivne ili nagrizajuće spojeve,
  • ne pjeni se, te ga nije potrebno ispirati,
  • nije korozivno, nije abrazivno, ne oštećuje površine koje se čiste, ne izaziva alergije i potpuno je bez mirisa,
  • djeluje antibakterijski i uklanja neugodne mirise,
  • smije se koristiti na mjestima gdje se priprema i poslužuje hrana
  • kod samoga korištenja sredstva nema apsolutno nikakve opasnosti za Vaše djelatnike, kao npr. iritacije, nagrizanja kože ruku ili radne odjeće,
  • posjeduje sve potrebne certifikate.

Uz to što proizvodimo ekološke proizvode, uz kalkulacijski prihvatljivo rješenje, radi njihove primjene koja je bitno drugačija od kemijskih sredstava, još jedna od velikih prednosti naših proizvoda je da naš jedan proizvod može zamijeniti gotovo sva sredstva koja se koriste u svim granama industrije.

 

Općenito je vrlo teško usporediti naša sredstva s sredstvima koja se trenutno koriste, što znači da ih je moguće uspoređivati jedino u rezultatu čišćenja, a sa svih ostalih aspekata poput sigurnosti za Vaše djelatnike i okoliš, potrošnju i samu financijsku isplativost naše iskustvo, reference i dokumentacija dokazuju da je usporedba nemoguća.

 

Naš glavni cilj je očuvanje zdravlja Vaših djelatnika, te očuvanje okoliša, te poticani tim ciljem iz dana u dan povećavamo sigurnost i efikasnost naših proizvoda, te ih prilagođujemo potrebama i željama naših partnera.

U svakom trenutku smo Vam u mogućnosti pružati svu potrebnu tehničku podršku, te po potrebi zajednički sa Vama pronaći rješenje sa gotovo bilo koji problem u Vašoj industriji.

 

Također u svakom trenutku, bez ikakvih obaveza možete zatražiti sastanak sa našim predstavnicima, zatražiti prezentaciju ili praktično testiranje naših proizvoda u Vašoj tvrtki.

 

Naša vizija i želja u budućnosti je postati Vaš dugoročni partner koji će Vas pratiti u svim segmentima Vašeg poslovanja, te prilagođavati i unaprjeđivati naše proizvode u korak sa svim Vašim potrebama.

Please publish modules in offcanvas position.