User Rating: 5 / 5

Ocijenite proizvod/uslugu:
5 od 5 - 3 glasa
Hvala na ocjeni.

Tvrtku Magdis d.o.o. je osnovao 1993. godine mr. sc. Srećko Gross, dipl. ing. pharm., stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji. Tijekom godina, Magdis je usavršio farmaceutske procese te unaprijedio proizvodnju, profiliravši se u jednog od vodećih hrvatskih uslužnih proizvođača dijetetskih i kozmetičkih proizvoda, kao i ljekarničkih, te medicinskih sirovina i proizvoda.

Osim proizvodnjom, tvrtka se kontinuirano bavi istraživanjem i razvojem novih proizvoda, te sustavno ulaže u istraživanje i razvoj, kao i izgradnju suvremenog proizvodnog pogona. Jednako tako, veliki se napori ulažu u sustav kontrole i kvalitete po strogim farmaceutskim načelima. 

Magdis je 2011. godine hrvatskom tržištu predstavio liniju prirodne kozmetike Biobaza. Biobaza je brzo prepoznata od strane potrošača zbog inovativnosti formulacija, farmaceutske kvalitete, te odličnog omjera cijene i kvalitete. Biobaza nudi široku paletu proizvoda za njegu kose, lica, tijela, nogu, te posebno osmišljene linije proizvoda za suvremenog muškarca, za mamu i bebu, te za djecu. Biobaza SUN - linija proizvoda za prirodno postizanje preplanulosti svakako je jedan od bestsellera koji su uz hrvatsko prepoznala i strana tržišta. Trenutno je Biobaza prisutna na devet tržišta, a uz Hrvatsku, to su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Slovačka i Poljska.

U listopadu 2018. Magdis je uspješno završio akviziciju tvrtke Neva d.o.o. od Atlantic Grupe. Time Magdis postaje najveći regionalni proizvođač kozmetičkih proizvoda s impresivnim portfeljom brendova. Uz Biobazu, to su  Plidenta, Melem, Rosal, Pitroid, Dipterol, Ralon, Asebon, Asepsolete, Sumifen i drugi. Ova je akvizicija logičan slijed ulaganja u razvoj novih proizvoda, unapređenje proizvodnje te cjelokupan razvoj poslovanja Magdis grupe kako na domaćem tako i stranim tržištima.

Posjetite web stranicu ...