User Rating: 5 / 5

Ocijenite proizvod/uslugu:
5 od 5 - 1 glasa
Hvala na ocjeni.

Mlin Kotoriba jedan je od najmodernijih mlinova u regiji. Stručnjaci iz mlinarstva iz cijele Europe tvrde da je to mlin najvećeg kapaciteta na najmanjoj površini objekta. Mlin je izgrađen 1998.g., a u prosincu 2007.g. kupuje ga Werhahn Muehlen ,tada jedna od vodećih mlinarskih industrija Njemačke. Započeta je do sada najveća strana investicija u mlinarstvo u RH. Tvrtka je u periodu od 2008.g. do 2012. g. uložila značajna financijska sredstva u razna tehnološka poboljšanja kroz rekonstrukciju i modernizaciju mlina. Krajem 2016. g. tvrtka mijenja vlasnika i ime u m-mills d.o.o.

Tehnologija i oprema mlina većinom je Švicarskog proizvođača Buhler. Linija mljevenja je ukupnog kapaciteta 160 t / 24 h. Mlin Kotoriba raspolaže suvremeno opremljenim laboratorijem za ispitivanje kakvoće pšenice, mlinarskih proizvoda i brašna. Kontinuirana laboratorijska praćenja proizvodnje garancija su da Vas m-mills d.o.o. opskrbljuje mlinarskim proizvodima visoke kvalitete.

Odnos između tvrtke i njenih kupaca važan je dio poslovanja. Svakodnevno se tim ljudi u mlinu bavi iznalaženjem rješenja koja udovoljavaju svim zahtjevima kupaca, pa je pristup svakom kupcu individualan.

Posjetite web stranicu ...