LENOVO EXCLUSIVE STORE

LENOVO EXCLUSIVE STORE

 

Od samog osnivanja 2001. godine naš fokus djelovanja su stolna i prijenosna računala, serveri, računalne komponente i računalna periferija, kasnije tablet računala i pametni telefoni.

Korištenje računala postaje sve raširenije i masovnije, jer danas, a još i više u bliskoj budućnosti računala će preuzeti glavnu ulogu bez koje će biti nezamislivo djelovanje (život) kako pojedinaca tako i firmi u cjelini. Svojim višegodišnjim radom sa vodećim svjetskim proizvođačima računalne opreme, IBM, LENOVO, HP, TOSHIBA, DELL, FUJITSU, ASUS, APPLE, ACER, MICROSOFT, SAMSUNG, LG stekli smo neprocjenjiva iskustva u prodaji i servisu IT opreme koja nam pomažu u danjem radu.

Danas je Mikronis d.o.o. jedan od vodećih hrvatskih isporučitelja računala i opreme te partner na čiju se podršku možete osloniti (vlastiti Help Desk, ovlašteni servis, stručno i školovano osoblje).

Od samog početka Mikronis d.o.o. osvojio je povjerenje velikog broja malih i srednjih tvrtki te pojedinaca kroz kvalitetan rad i profesionalan pristup poslu.

Mikronis d.o.o. trenutno drži oko 10 % tržišta prijenosnim računalima u Hrvatskoj.

Mikronis d.o.o. od 2004. godine posjeduje ISO certifikat za djelatnosti: "Prodaja računala i opreme (notebook računala, notebook pribora, servera, printera, stolna računala)".

Dobivanjem certifikata ISO 9001:2008, Mikronis još jednom potvrđuje svoje vodeće mjesto na području prodaje računala i opreme u Hrvatskoj. Ovaj certifikat za nas je vrijedno priznanje, ali i preuzeta obveza za kontinuirano unapređenje poslovanja radi povećanja kvalitete proizvoda i usluga.

ISO 9001:2008 norma, izrazito je orijentirana na učinkovitost upravljanja procesima te stalno mjerenje i poboljšanje zadovoljstva kupaca.

RWTÜV Essen (Njemačka) je tvrtka čija je osnovna djelatnost kontrola,ispitivanje i tehnički nadzor. Osnovana je prije više od 130 godina. Uredi RWTÜV-a nalaze se u 36 zemalja svijeta, a do sada su izdali preko 25000 certifikata u 62 zemlje svijeta. RWTÜV Croatia d.o.o. je tvrtka - kćer u potpunom vlasništvu RWTÜV Essen. Osnovana je 1997. godine s osnovnim ciljem pružanja svih usluga iz područja djelovanja matične kuće, ali s vlastitim stručnjacima.

Please publish modules in offcanvas position.